A mi házunk

Hiszem, hogy egy XIX.században épült házban is meg lehet valósítani a legkorszerűbb, XXI. századi életetforma kényelmes keretét. De ezért tenni kell! Városgazdász és újságíró diplomával, harminc éves építőipari gyakorlattal tekintek a társasházra, amiben lakom. Kritikus vagyok, de igyekszem segíteni is a közösségnek. Voltam közös képviselő - akkor indítottam ezt a blogot, ma már nem vagyok az, de felelősségteljes tulajdonos igen, ezért folytatom.

Linkblog

Friss topikok

  • ...szintén: @Amichay: Közben "lesett", és össze is tört... Szép, bolond világ... Sajnálom. Sajnálom, hogy "A... (2014.05.24. 21:06) Manapság...
  • Amichay: @flash.gordon: A komposztálót azonnal felszámolták, amint lemondtam a közös képviseletről. Én tová... (2012.11.22. 13:45) Végkifejlet
  • bodis.lajos: Éva, fantasztikus munkát végeztél. Három év után próbálom, próbáljuk újraéleszteni a reflexiót. Na... (2012.10.23. 11:07) Pályázat - titkok és mutyizás nélkül?
  • Amichay: @naszoszo: Az alapító okiratban kell szerepeljen az, hogy az üzletek minden négyzetmétere dupla a... (2011.05.03. 17:46) Jövőkép
  • városjáró: Szia Éva! Miújság a ház ügyeivel? Siker? Kudarc? Stagnálás? (2010.10.22. 16:08) Nem álmodtam - ez már a valóság!

Teljesitésigazolás - közösségi helyiség

2009.07.20. 11:16 Amichay

Ma reggel még a vizesek lehordták az összes felesleg holmit a közösségi helyiségből, eltakaritottak maguk után. Az összes falban, és az aljzatban lévő szerelvényezést befejezték.

Az elektromos szerelők kétszer  duplaműszakos nap után, ma reggel befejezték az összes vésést és falban lévő szerelvényezést. Ők is levonultak egy időre, mert most a kőműves a vakolat- és aljzat-javításokat készíti elő. 

A múlt heti zajhoz képest csendes napok következnek. Várhatóan jövő hét keddig tart a kőművesmunka.

Addigra, talán az OTP célpályázatok eredménye is megszületik, mert ettől függ, hogy miként tudjuk folytatni a közösségi helyiséget.

A falba vésett vezetékek miatt a közösségi helyiség és a szomszédos lakás közötti válaszfal, amely élére állított téglákból, kb. 8 cm vastag volt, több helyen sérült. A gang felöl már "örököltünk" egy ronda falvésést, amit nem javítottak ki korábban, ehhez járult a mostani elektromos szereléssel kapcsolatos rombolás.

A korábban meglehetős slendrián módon végzett doboz-takarást is pótoljuk - ahogy ígértem, amihez hozzányúlunk, azt rendesen megcsináljuk. A baj, hogy minden, amihez hozzányúlunk, az egy Pandora celencéje...

A villanyszerelő ma kibontotta a korábbi szellőzőrácsot, és a melléklépcsőház felé vezető "alagútban" két döglött galambot talált. Az egyiket kivette, a másik túlságosan a másik végén van, amit valaki "gondosan" lezárt, csak azt nem vette észre, hogy két galamb bent van...  Szerencsétlen galambok csendben éhenhaltak... ilyen "munkát" többet nem szeretnék látni ebben a házban. Be fogjuk szerelni a ventillátort, amely külső és belső részét egy 4 collos műanyag cső köt  össze. Annak rendje módja szerint bevakoljuk a két végét, persze azután, hogy kitakarítottuk az egész járatot.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://brody17.blog.hu/api/trackback/id/tr721256189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása